Partírem a Barcelona!


El passat 13 de febrer, els alumnes de 4t de Diversificació i els professors Xavier Cirer i Maria Servera partírem cap a Barcelona. Sortírem amb el vaixell de les 23:00. Sort que anàvem en camarot perquè va fer un fort temporal. A causa d’això vàrem arribar 3 hores tard al port de Barcelona. En arribar vàrem anar a l’alberg a deixar les maletes i a descansar una mica. Després anàrem a visitar la Sagrada Família, el temple dissenyat per Antoni Gaudí. Tots vàrem quedar impressionats; poguérem visitar-la per dintre i pujàrem a les torres per una escala de caragol, des d’allà vàrem poder gaudir d’una fantàstica vista de tota Barcelona.
Més tard, passejant per la ciutat, visitàrem l’Arc de Triof, el Parc de la Ciutadella i l’estació de França, una estació mítica des de la qual sortien els trens cap a França. El vespre tornàrem a l’alberg on ens férem el nostre sopar en una cuina comuniària. El dimarts ens aixecàrem a primera hora i anàrem al Museu de la Ciència on poguérem observar un ecosistema tropical. També visitàrem un planetari on ens explicaren l’origen de l’univers i les distintes constel·lacions que existeixen. L’horabaixa vàrem visitar el Parc Güell, un projecte d’urbanització també realitzat per Gaudí. Després tornàrem amb metro cap a la Plaça Catalunya, una plaça immensa que està plena de vida.
Tornàrem aviat a l’alberg on ens férem el sopar i després sortírem de festa per les discoteques del Maremàgnum. Dimecres dematí anàrem a l’Aquari on hi havia una gran varietat de fauna marina. La part més espectacular va ser la piscina on hi havia els taurons; nosaltres hi podíem passar per davall a través d’uns tubs de vidre.

També anàrem al cinema Imax on vérem dos documentals, un en sistema 3D (ens haguérem de posar unes ulleres aposta), i un altre en sistema Omnimax (una pantalla de mitja esfera). L’horabaixa aprofitàrem per visitar el barri Gòtic i realitzar algunes compres. El vespre tornàrem cap a Mallorca amb el vaixell; tot i que estàvem molt cansats anàrem una bona estona a la discoteca.
En aquest viatge va venir en Jaume amb cadira de rodes i poguérem comprovar la gran quantitat de barreres arquitectòniques que encara existeixen. Ha estat una gran experiència per a tots; la convivència ha estat molt bona i hem disfrutat molt. És un viatge que mai no oblidarem!

Autor: Tomeu Amengual (amb la col·laboració dels alumnes de 4t de Diversificació)

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.