Diada fi de trimestre (23-12-2004)

Dijous, 23 de desembre, vàrem celebrar la Diada de fi de trimestre del nostre institut a l’edifici Can Peu Blanc. A les 9 del matí, amb un fred que pelava i tots amb el nas ben vermell, fèiem cua esperant els tickets per començar els diferents tallers i activitats, que tenien un límit de places. Però això no va ser cap problema; la gent va repartir-se bastant bé. Enguany, l’alumnat disposava de les activitats habituals i algunes de noves.

Taller de Percussió “Sa Batucada” a càrrec de Miquel Ferriol. L’activitat va dur-se a terme darrera del pavelló; la gent s’hi va animar molt i va crear un bon ambient de festa al centre.

Torneig d’escacs. Realitzat a l’aula de 4t B, va comptar amb una bona participació

Taller de castellers. A pesar que la idea era bastant bona, no va durar molt de temps ja que no hi va haver massa participació. Va ser-se dins del pavelló.

Taller de poesia. L’alumnat no estava massa poètic, així que aquesta activitat, realitzada a l’aula de 4t D no tingué molts participants.

Taller de Fimo. Com succeeix cada any, aquest taller tingué molt èxit. A l’aula de 3r A no hi cabia ni una agulla. S’hi elaboraren arracades, collarsi joies.

Taller de paper reciclat. Realitzat a l’aula de plàstica, un reduït grup de persones observaren com s’elabora aquest paper.

Cinema en versió original i subtítols. A l’aula de 4t C, s’hi va reunir força gent per veure pel·lícules sense doblar.

Conferència sobre races autòctones de les Illes Balears. Un de les activitats que va tenir més poc èxit.

Aeròbic i Ball de saló. Eren les altres activitats que compartien el pavelló amb els castellers; al principi no va reunir massa gent, segons sembla perquè les persones tenien vergonya. A mesura que va passar el temps, la gent s’animà i la participació canvià radicalement. Molta expectació i animació.

Conferència i diapositives de l’escalada a l’Himalaia a càrrec de Tolo Calafat. Com l’anterior, no tingué molta participació.

Projecció de “Psisst!”. Tampoc no acudí molta gent a veure les escenes que els alumnes de 1r de batxillerat representaren, l’any passat, a Sa Congregació.

Elaboració de Rams i centres de Nadal, amb flors seques. Va tenir molta participació i èxit. Almenys ja tens un regal per a algun familiar o amic sense gastar-te ni un euro.

Taller de Pallassos a càrrec de Carles Pujol (pallasso professional), Només hi assistiren quatre persones però a totes els va agradar molt i en varen sortir molt contentes.

Taller de Henna, tatuatges naturals i temporals. Enguany varen posar aquest taller davall del porxo. Amb aquell fred no feia moltes ganes de fer-se un tatuatge… però tot i així, la gent hi va participar amb gran interès i entusiasme.

Resolució i elaboració de trencaclosques. Va fer-se a l’aula de tecnologia i per a mi fou un dels tallers en què s’ho varen muntar més bé. Si feies via en acabar el trencaclosques i eres dels primers, et donaven un premi. La qüestió és… d’on varen treure aquests regals? La poca gent que hi havia estava molt concentrada en resoldre el seu trencaclosques. I, a part de parèixer una mica pilota, he d’agrair la participació al professor encarregat del taller que ens va explicar i informar sobre l’activitat.

Big Screbble. El joc de paraules més famós del món en versió gegant. No tots els tallers poden tenir èxit i aquest no va poder realitzar-se degut a la falta de participació.

Joc en xarxa. Tzar, Swercthagh. Tampoc no hi va haver molta participació. Evidentment, va fer-se a l’aula d’informàtica.

Taller de massatges. Al començament no hi havia ningú però més endavant la gent va llevar-se la vergonya i mira que n’hi va haver alguns que se n’anaren a casa seva ben relaxats.

Operació karaoke. Va ser una de les novetats. Només hi varen participar algunes persones però animaren bastant l’ambient.

 

Com cada any, els tallers que tingueren més èxit varen ser el de Fimo i el de Henna. També hi va haver Llocs inflables que, a pesar de la participació, la gent va quedar un poc decebuda ja que hi havia joves que creien que es trobarien amb un castell com el de les fires. Els que varen dur eren un espai per jugar a futbol i a bàsquet i un altre per pegar-se cops amb uns pals de plàstic.

En acabar tots els tallers a les 11:15 va arribar l’hora de la xocolatada amb ensaïmades i, seguidament, escoltar els grups Krang Why (Llucmajor), Ginger Ferds (sa Pobla) i Aura (sa Pobla). I després de deixar l’institut ple de xocolata i ensaïmades (uns desaprensius en varen tirar) per tot arreu, a les 13 hores tothom escampà cap a ca seva content i alegre per haver acabat el trimestre. Esperem que el pròxim any poguem tornar a celebrar-ho perquè diades com aquestes fan que ens trobem molt a gust al nostre institut.

Autora: Marina Llorente Pardo

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.