Salutació de l’equip directiu

Des de l’equip directiu de l’IES sa Pobla volem donar la benvinguda al nou BRUEL 9 digital. Estam ben segurs que tots els que heu sabut donar tan digna vida al BRUEL de sempre sabreu també treure el millor dels avantatges del nou format. No sabem si és ara el moment apropiat per agrair l’esforç afegit que ha suposat aquest canvi però sí per fer-vos arribar l’enhorabona.

Per lligar amb que aquí diguérem en el número anterior, ja sabreu que la calefacció de l’edifici Joan Taix a la fi es pot dir que funciona. Pel que fa a les obres d’execució de reforma i ampliació de l’edifici Can Peu Blanc podem comunicar que l’anunci de la seva licitació es va publicar al BOIB de 12/03/2005. Si tot surt com està previst l’adjudicació es farà durant el mes d’abril i, donat que el termini d’execució és de 12 mesos, esperam que el 2005/06 sigui el darrer curs que s’imparteixi amb l’actual provisionalitat.

En referència a l’aspecte acadèmic, hem tengut la Segona Avaluació i malgrat ens trobem dins el període corresponent a l’Avaluació Final encara podem fer molt en pro d’un bon acabament del curs. Per això vos animam a augmentar la intensitat del vostre treball i a mantenir l’esforç fins el darrer moment.

Vos desitjam bones festes de Pasqua!

L’equip directiu de l’IES sa Pobla

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.