Desfilades de Carnestoltes


El passat 5 de febrer va celebrar-se la festa del carnaval, una data molt esperada pels poblers i campanaters. Fins al darrer moment no va estar clar que la festa pogués dur-se a terme ja que el temps (tota la setmana va ploure) no acompanyava. Afortunadament, aquell dia va començar amb un sol meravellós. Els carrers i els bars dels dos pobles començaven a reflectir el que seria aquell dia. Veus, crits, música…


A sa Pobla, en compració a altres anys, hi va haver molta participació. La festa començà a les 23 hores; no se sabia quan acabaria! Com podeu veure a les fotografies, l’ambient era espectacular i entretingut. Tothom ballava dins i defora dels bars, la gent bevia i no se li esborrava la rialla de la cara.


Encara que la quantitat i qualitat de les disfresses va ser elevada, algunes varen destacar més. Per exemple, el grup de les “col·legiales” o la de Letzia Ortiz, el jovent disfressat de sevillanes o de tribu africana, les toreres o King Africa i les seves ballarines.


A Campanet la feta començà a les 20 hores i hi va haver molta participació, amb gent de totes les edats. La desfilada sortí de la plaça de Son Bordoi i partí cap a la plaça Major on es trobava el jurat situat al replà de l’esglèsia. Enguany hi va haver molta varietat de disfresses. Una de les més destacades va ser el grup format per les alumnes d’aeròbic, que va resultar guanyador en la categoria de comparses. Després de la desfilada la gent se n’anà a sopar i prop de la mitjanit els joves campanaters, disfressats, sortiren a celebrar-ho.

Autores: Joana Serra Serra, Margalida Villalonga Capó i Isabel March Fernàndez

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.